Meni

Novice / SODELOVANJE

 

12.2.2021

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je tvoja strast arhitektura in projektiranje ter reševanje detajlov in si želiš postati del interdisciplinarne ekipe? Se znajdeš v kritičnih situacijah ter se zavedaš da je poklic arhitekta lep, a velikokrat zahteven in odgovoren?

Trenutno iščemo arhitektko/arhitekta za pomoč pri novih projektih s področja stanovanjske arhitekture. Delo poteka v naši pisarni v Ljubljani.

KRATKO O NAS
Smo biro za arhitekturno in gradbeno projektiranje, ki se ukvarja z načrtovanjem stanovanjskih in poslovnih stavb ter gradbenim nadzorom. K vsakemu projektu pristopamo individualno ter tesno sodelujemo z naročnikom vse do vselitve v objekt, projekti pa zasnovani po meri želja posameznega naročnika. Za naročnika poleg projektiranja speljemo tudi vse upravne postopke vezane na gradnjo.

KOGA IŠČEMO?
Išče se mlada arhitektka/arhitekt, ki ji/mu delo pod mentorstvom ni tuje, hkrati pa pozna vse bistvene osnove oblikovanja stanovanjskih prostorov, ima posluh za želje naročnika ter pozna tudi osnove projektiranja in izdelave načrtov IDP/DGD/PZI.

Opis delovnih nalog:

  • izdelava idejnih rešitev s področja arhitekture (eno, dvo in večstanovanjske stavbe)

  • tehnična obdelava risb na nivoju IDP/DGD/PID

  • izdelava 3D prikazov (AcadBau, Revit, Twinmotion in podobni programi)

  • priprava dokumentacije in vlog za prodobivanje projektnih pogojev in mnenj, tehnična poročila in podobno

  • izmere objektov na terenu
  • razna administrativna dela ter stalni support vodilni arhitektki

 

KAJ NUDIMO? Če se pridružiš naši ekipi ti lahko ponudimo delo v normalnem in pozitivnem delovnem okolju ter osem urni delovnik. Ker smo v ekipi sami izkušeni strokovnjaki, smo prepričani, da ti lahko ponudimo veliko novih znanj in širjenje obzorij.

ZAHTEVANA ZNANJA:
Za prijavo na delo potrebuješ najmanj 2 leti delovnih izkušenj s področja projektiranja stanovanjskih objektov. Pričakujemo dobro poznavanje principov izdelave posameznih faz dokumentacije, pripravljenost delati pod mentorstvom, obenem pa ko je to potrebno tudi samoiniciativnost ter iznajdljivost pri reševanju problemov. Obvezno je znanje uporabe programov Autocad in AcadBau in/ali Revit, pogojno Archicad. Pomembno je, da pri vsakodnevnem delu uporabljaš tudi word in excel.

KAJ SI ŠE ŽELIMO OD KANDIDATA?
Pomembno je, se znajdeš v dinamičnem delovnem okolju, kjer je upoštevanje (velikokrat prekratkih) rokov izrednega pomena ter da znaš preklopiti med nalogami glede na njihovo trenutno prioriteto, kar znaš v kritičnih trenutkih tudi prepoznati. Prav tako si želimo, da te pri delu te navdihuje zanimanje ter čut za estetiko, obenem pa tudi za tiste tehnične rešitve, ki na koncu ne bodo vidne, ter zanimanje različne materiale, kjer ti ni tuje iskanje rešitev. Zaželjeno je, da se lahko takoj posvetiš delu, saj časa za učenje osnov ni.

Z VESELJEM PRIČAKUJEMO TVOJO PRIJAVO
Prijave sprejemamo do vključno 19.2.2021. Svojo prijavo kratek opis znanj glede na zgoraj napisano nam posreduj na elektronski naslov romana@arhiforma.si ter pripiši svojo telefonsko številko. Po pregledu prijav bomo izbrane kandidate poklicali ter v nadaljevanju opravili razgovor.  Po uspešno opravljenem razgovoru bo sledila poskusna delovna doba v trajanju treh mesecev. 

© 2015 Arhiforma d.o.o. Produkcija: 2digital spletne rešitve